Archief

januari 2020
M D W D V Z Z
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Huis van het kind

In januari organiseren we binnen Huis van het Kind 2 interessante wist je dat avonden:

  • Thuis op 2 plaatsen: een sessie waar dieper ingegaan wordt over de problematiek rond opgroeien bij gescheiden ouders en nieuw samengestelde gezinnen
  • Waakzaam zorgen voor je tiener: een ouderreeks van 4 sessies waarin aandacht wordt gegeven rond begrenzen vanuit zorg en nabijheid, met aandacht voor de positieve relatie tussen ouder en kind.

Ook in de krant verscheen een artikel over onze zonnepanelen!


GERAARDSBERGEN Het Sint-Catharinacollege heeft nu ook zonnepanelen geplaatst op de de daken van de vestigingen in Idegem, Viane, Moerbeke en Overboelare.Het Geraardsbergse Sint-Catharinacollege zet de vergroening van de verschillende campussen verder. Tijdens de zomervakantie werden campus Zarlardinge, Moerbeke lager en Onkerzele al voorzien van zonnepanelen. In de kerstvakantie werden zonnepanelen geplaatst in vier andere afdelingen van de school. “Onze scholen stappen bewust een nieuw decennium binnen. Een decennium waarin uw kind zich ontwikkelt tot sterke, zelfstandige, gezonde en klimaatbewuste jongere. In tijden van energie- en klimaatproblematiek kiest scholengroep Sint Catharinacollege Geraardsbergen, in samenwerking met burgercoöperatie Denderstroom, resoluut voor groene energie”, laat Els Van Vaerenbergh weten.

Zonnepanelen kleuterschool

Na onze lagere school was het nu de beurt aan de kleuterschool voor het plaatsen van zonnepanelen. Vorige week werden de zonnepanelen geplaatst. Ook wij doen mee aan een groene school #klimaatbede#

Kerstwafels

Op donderdag 19/12 vierden onze kleuters kerstfeest. Ze kregen dankzij het oudercomite en enkele lieve oma’s lekkere wafels om te smullen.

Kerstmarkt

Onze kerstmarkt was een succes! DANK JE WEL aan iedereen!

Kerstviering lager

Huis van het kind: activiteitenkalender

Boerderijkampen

Fijne Feesten!