Prettig verlof!

Inschrijvingen!

Op bezoek in de kunstacademie

Deze week mochten de kleuters van de derde kleuterklas op bezoek gaan in de kunstacademie.  Zo mochten ze kennismaken met verschillende instrumenten, konden ze creatief aan de slag gaan en vrijuit bewegen.  Het was een fijne voormiddag.

Een nieuwe wereld

De kinderen van de derde kleuterklas kregen bezoek van de papa van Noya.  Hij liet de kleuters kennismaken met een hele nieuwe wereld.

Schoolreis eerste graad ‘Bellewaerde’

Het eerste en tweede leerjaar is naar Bellewaerde geweest. Wat een leuke en zonnige dag was het. We zijn op heel veel verschillende attracties geweest zoals de bootjes, bobslee, piratenschip, … Wat hebben we van deze mooie dag genoten!

Schoolrestaurant

Beste ouder(s)

De laatste schoolweek zijn er geen warme maaltijden en broodjes meer te verkrijgen in de kleuter en lagere vestiging. Gelieve hiermee rekening te houden.

Directie en team Moerbeke.

Naar de brandweer met de 2e kleuterklas

Vandaag mochten onze kleuters van de tweede kleuterklas op verkenning bij de brandweer.  Na een rondleiding in de kazerne konden onze kleuters zelf aan het werk.  ze waanden zich echte brandweermannen en – vrouwen.

De politie op school

Op maandag 28/05 kwam de politie naar onze kleuterschool.  De politieagent toonde ons hoe hij eruit ziet, vertelde ons wat hij allemaal doet en leerde ons veilig oversteken.  Het was een leerrijke voormiddag.

Een diertje om te knuffelen

De voorbije weken kregen ze in de peuter en 1ste kleuterklas heel wat bezoek over de vloer.  Verschillende huisdieren van onze kleuters kwamen onze kapoenen knuffelen.

Sportdag tweede graad

Maandag 28 mei ging de tweede graag naar de sporthal ‘De veldmuis’. Ze konden er zich de heel dag sportief uitleven.